Magyar (HU)German (DE)English (UK)

Park Hotel - Siófok

 

Vendégbarátsággal üdvözli Önt/Önöket a Park Hotel & Restaurant minden munkatársa a Nyár Fővárosában!
 
Siófok központjától és a Balatontól 150 m-re egy gyönyörű parkban helyezkedik el az egész évben üzemelő 3 ***-os Park Hotel & Restaurant. A hoteltől könnyed sétával meglátogathatók a város múzeumai, nevezetességei, szórakozóhelyei. A Hotel szomszédságában található Siófok legnagyobb parkja, a Jókai park, ahol a nyugalomravágyók tölthetnek el kellemes órákat.
 
Néhány szóban...
Az idegenforgalmi és szálloda szakmában 30 év alatt szerzett tapasztalataink, jól képzett, idegen nyelveket beszélő munkatársaink, és évek hosszú során visszajáró bel - és külföldi törzsvendégeink garanciák arra, hogy Önöknek nyugodt pihenést és változatos programokat kínálunk.
 
Nálunk mindent megtalál ami egy kellemes üdüléshez szükséges. A vendégfogadás évszázados hagyománya kötelez minket arra, hogy nyaralásuk időtartama alatt a fürdés mellett változatos programokat kínáljunk minden évszakban a természet és sport -barátoknak, a művészetek, a magyar kultúra iránt érdeklődőknek, valamint a magyar konyha, tájjellegű borok, pezsgők, kedvelőinek örömére.