Nagystrand és PLÁZS SIÓFOK

Siófok központi partszakaszán, szinte a Petőfi sétány teljes hosszában található a Nagystrand, és azon belül a fiatalok kedvelt trendi helyszíne, a PLÁZS. Itt forog minden nyáron az Óriáskerék, melyet szállodánk vendégei akár a szobájukból is megcsodálhatnak, különösen impozáns látvány alkonyat után, amikor az Óriáskerék világítani kezd…

A siófoki Nagystrand a Balaton egyik legnagyobb és leglátogatottabb strandja. Területe több mint 8 hektár, befogadóképessége 13.500 fő, Balaton parti szakasz hossza: 670 m. A strand szezonálisan üzemel, minden évben májustól-szeptemberig várja a pihenni, szórakozni vágyókat.

A strand keleti oldalán egy homokos partszakasz, homokföveny várja a legkisebb strandolókat és a családokat. Szintén itt, a keleti oldalon található a mozgáskorlátozott vendégek számára épített vízi lift és öltöző.

A Nagystrand területén belül fellelhető PLÁZS-ra belépve azonnal magával ragad a luxus életérzés: a fehér homokkal borított partszakaszon exkluzív baldachinos napozómatracokon, vagy akár közvetlenül a víz felett, a napozóstégen élvezheted a napsugarakat, miközben dj-k gondoskodnak a tökéletes ellazuláshoz szükséges dallamokról. Ha pedig megszomjazol a tűző napon, irány a koktélbár, és kérj egy igazán finom és hűsítő koktélt, vagy akár egy protein ital a Scitec Protein Bárjából. Apropó, protein…. A bárpult mögött igazi paradicsom rejtőzik a testedzés szerelmeseinek: foot tennis-, strandröplabda-, street és teqball pályák, valamint a szabadtéri edzőterem, a Scitec Summer Gym.

Ami pedig a leginkább bizonyítja, hogy a PLÁZS több mint egy strand, az az, hogy naplemente után sem áll meg az élet: a hétvégente a hazai és külföldi zenei világ legjobbjainak koncertjeire tombolhatsz a homokban, közvetlenül a Balaton partján.


Elérhetőség:

8600 Siófok, Petőfi sétány 3. –  egyik bejárat közvetlenül a Balaton Hotel mellett
E-mail: hello@siofokplazs.hu

plazssiofok.hu
balaton-parti.hu/siofoki-strandok/siofoki-nagystrand