Programok

Víztorony
Víztorony

A 45 méter magas építményben négy teljes értékű szórakozási, kikapcsolódási lehetőség várja a vendégeket: a 360°-ban körbejárható nyitott kilátó rész, a Szentkirályi oxigén bár, a Panoráma Kávézó, valamint a Samsung Élményközpont. A felső rész külön érdekessége, hogy forgásával egyhelyben ülve egy ital mellett lehetőség van a teljes körpanoráma megtekintésére.

Bővebben...
Nagystrand és PLÁZS SIÓFOK
Nagystrand és PLÁZS SIÓFOK

Siófok központi partszakaszán, szinte a Petőfi sétány teljes hosszában található a Nagystrand, és azon belül a fiatalok kedvelt trendi helyszíne, a PLÁZS. Itt forog minden nyáron az Óriáskerék, melyet szállodánk vendégei akár a szobájukból is megcsodálhatnak, különösen impozáns látvány alkonyat után, amikor az Óriáskerék világítani kezd…

Bővebben...
Siófok Óriáskerék
Siófok Óriáskerék

Különleges kerekezés a Balaton felett – Siófok és a Balaton lenyűgöző látványa madártávlatból.
Az első magyar készítésű, 50 méter magas óriáskerék egyedülálló fényjátékával – és a korábbi éveknél magasabb szerkezetével – az idei évben is Siófok egyik legjelentősebb turistacélpontja.

Bővebben...
Talizmán Sétahajó
Talizmán Sétahajó

Az idei hajózási szezonban is várja vendégeit a legendás Talizmán Yacht I és II. a Balaton legnagyobb tengerjáró yacht-jai! A kényelmes és különleges sétahajó a Siófoki kikötő 8-as helyéről indul naponta menetrend szerint. A Balatoni sétahajózás gyöngyszemei egy panoráma kör kíséretében mutatják be önnek a csodás balatoni tájat.

Bővebben...
Kincskereső Kalóz Gyerek Show
Kincskereső Kalóz Gyerek Show

Magyarországon egyedülálló programban lehet részük, ha a Talizmán kalózhajó fedélzetére szegődnek egy utazásra. A gyermekek személyesen Jack Sparrow Kapitánnyal utazhatnak a kalózhajón, sőt mi több igazi kalózzá is válhatnak.

Bővebben...
BambooSziget
BambooSziget

A Sziget egy 460 négyzetméteres stégre épült a nyílt vízen, a parttól mintegy 80 méteres távolságra. Az extrém sportok kedvelői válogathatnak az eszközök között, van itt vízisíléc, wakeboard, wakeskate, landlock, kneeboard. A Szigeten sok-sok napágy, napernyő várja a pihenni és szórakozni vágyókat.

Bővebben...
Kerékpár- és bringókölcsönzés
Kerékpár- és bringókölcsönzés

Egész évben a Siófokra érkező turisták rendelkezésére állunk. Schwinn Csepel női és férfi kerékpárjainkkal remek kikapcsolódást nyújtunk családoknak, baráti társaságoknak, hogy megismerjék városunkat és környékét. Vendégeink több túra közül választhatnak, sőt a kerékpárhoz díjmentesen biztosítunk: Városkalauz füzetet, térképet, útleírást, gyermekülést, biciklistáskát, lakatot, láthatósági mellényt.

Bővebben...
Bella Állatpark
Bella Állatpark

Lovak, kétpúpú tevék, kenguruk, ormányos és mosómedvék, pávák, dámszarvasok, lámák, emuk, papagájok, mini pónik, szamarak, zebuk, törpekecskék, törpebirkák, mókusok, sok más háziállat és kisállat-simogató várja a látogatókat.

Bővebben...
Galerius Élményfürdő és Wellness Központ
Galerius Élményfürdő és Wellness Központ

A Galerius római császárról elnevezett, egész évben nyitva tartó fedett élményfürdő és wellness központnevéhez méltóan a római fürdők hangulatát idézi, az élet szépségét, szeretetét, egyfajta életörömöt sugározva. A közel 800 m² vízfelülettel rendelkező létesítmény az alábbi szolgáltatásokat kínálja: melegvizes ülőmedence a nagyberényi termálvízzel, élménymedence, csúszdák, pezsgőfürdő, szauna.

Bővebben...
Ásványmúzeum
Ásványmúzeum

Magyarország legnagyobb és legszebb magángyűjteménye 1986 júniusa óta látogatható Siófok város centrumában, a Kálmán sétány 10. alatt. Az államilag védett gyűjtemény kiállító tárolóiban mintegy 3000 ásványt csodálhatnak meg a látogatók. 

Bővebben...
Sétarepülés / Tandemugrás
Sétarepülés / Tandemugrás

A repülőtéren áprilistól októberig van lehetőség helikopteres élményrepülésre, és ejtőernyős tandemugrásra.

Bővebben...
Gokart
Gokart

Egyéni és csoportos bérgokartozás 5-10 perces futamidővel, akár pár órás használatra is. A pálya 400 m hosszú és 6 m széles, biztonságos.

Bővebben...
Töreki Természetvédelmi Terület
Töreki Természetvédelmi Terület

Siófok nyugati határában, a Pannon-tenger levonulását követő korai pleisztocén idején kialakult lösz dombok között, a Balatonra merőlegesen húzódó völgyben helyezkedik el a Töreki Halastavak természetvédelmi terület, mely 1994. óta védett. Itt halad át a dél-dunántúli piros turistaútvonal is.

Bővebben...
 Zamárdi Kalandpark
Zamárdi Kalandpark

Mindenki belevaló! Zamárdiban egy gyönyörű, harmincötezer négyzetméteres ligetben található a Zamárdi kalandpark, amely szinte végtelen lehetőségeket tartogat a szabadidő aktív eltöltésére. A változatos akadályok és a mintegy másfél kilométernyi csúszópálya egész napos, garantáltan unalommentes, sportosan izgalmas szórakozást kínál felnőttnek és gyereknek egyaránt.

Bővebben...